1. Katten
  2. gps tracker kat

Beste gps trackers kat 2024 [Review]

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Weet jij soms ook niet goed een keuze te maken voor een gps tracker kat voor jouw huisdier? Veel baasjes zitten met hetzelfde probleem. Er zijn immers zo veel producten voor huisdieren! Om de keuze makkelijker te maken, hebben wij onderzocht wat de beste 10 gps trackers kat zijn. Bekijk hieronder de beste gps trackers kat van 2024. We hebben een top 10 gps trackers kat voor je gemaakt. De top 10 is gebaseerd op reviews van onze experts.

Top 10 best geteste gps trackers kat

De beste prijs, de beste kwaliteit, de hoogste score. Kortom: Wat is de beste gps tracker kat? Zolang jij blij bent met jouw gekozen gps tracker kat is het goed! Onze top 10 kun je daar hopelijk bij helpen! Scroll naar onder om de top 1-10 die als beste uit onze gps trackers kat test gekomen zijn te bekijken en druk op de gele knop als je een favoriete gps tracker kat hebt uitgekozen.

1. Weenect CATS² GPS Tracker voor katten. | gps tracker kat beste getest

5/5

Met Weenect Cats 2 kunt u de bewegingen van uw kat op elk moment volgen. De GPS-tracker is klein en lichtgewicht waardoor uw kat er niet veel van zal merken. U kunt de tracker opladen via een USB-connector. De batterijduur is tot 3 dagen. U kunt de tracker app op uw smartphone installeren, of op uw computer, en elke beweging van uw kat volgen. U krijgt een melding als uw kat ergens buiten het territorium gaat en u kunt zelfs een virtueel territorium instellen, zodat u precies weet waar uw kat zich bevindt. Weenect Cats 2 is ook uitgerust met een geofencing-functie, waarmee u een melding krijgt als uw kat een bepaalde zone verlaat. Bovendien kunt u een melding ontvangen als je kat niet in beweging is geweest gedurende een bepaalde tijdsduur. Zo weet u altijd wat uw kat aan het doen is en kunt u gerust zijn dat hij veilig is.

5/5

De Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw is perfect voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke tracker. Met dit apparaat kunnen kattenliefhebbers altijd de locatie van hun kat controleren en activiteiten monitoren. De Tractive GPS CAT 4 is gemakkelijk te installeren. Het wordt geleverd met een bevestiging die past op vrijwel elke kattenhalsband. Het is ook eenvoudig te gebruiken, kattenliefhebbers hoeven alleen maar een abonnement te kiezen en de Tractive GPS-app te downloaden. Met deze app kunnen ze dan de locatie van hun kat traceren, activiteiten monitoren en zelfs meldingen ontvangen als hun kat een bepaalde afstand overwint. De GPS-kattentracker is ook waterdicht, waardoor kattenliefhebbers zich geen zorgen hoeven te maken over schade door regen of vocht. Bovendien heeft de tracker een batterij die tot 8 uur werkt. Dit betekent dat kattenliefhebbers hun kat lange tijd kunnen volgen, zelfs als ze een avontuurlijke dag hebben.

3. Consumerce® Premium AirTag Halsband voor Katten | GPS Tracker Halsband | Kattenhalsband | Kattenband | Kattenbandje |.

5/5

Met de Consumerce® Premium AirTag Kattenhalsband heb je de perfecte oplossing om jouw kat te volgen. Deze Halsband is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel is en lang meegaat, waardoor je kat er lang plezier van zal hebben. De Halsband is verstelbaar, zodat je de juiste maat kunt selecteren voor jouw kat. De Apple AirTag GPS Tracker is ook gemakkelijk te bevestigen aan de Halsband met de geïntegreerde houder. Zodra de AirTag is bevestigd, kan je op jouw iDevice meekijken met de locatie van jouw kat. De AirTag heeft een lange levensduur van batterij en heeft een bereik tot wel 100 meter. Je krijgt ook een melding wanneer je kat buiten het bereik gaat. Zo kun je jouw kat altijd in de gaten houden en alert zijn wanneer hij te ver gaat!

4. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht.

5/5

Met onze Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier heb je altijd een oogje in het zeil over je huisdier. De tracker is IP67 waterdicht, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij defect raakt als je dier in de regen loopt of speelt in een plas water. De tracker heeft ook een real-time locatietechnologie, die gebruik maakt van gps, wifi en lokale netwerken om de locatie van je huisdier te bepalen. Daarnaast heeft de GPS-tracker een geavanceerde bewegingssensor, die je in staat stelt om activiteit en calorieverbruik van je huisdier te monitoren. Bovendien is de tracker uitgerust met een kalenderfunctie, waarmee je je huisdier kunt herinneren aan zijn dagelijkse routine, zoals voeren, wandelen en rusten. De Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier is een must-have voor iedereen die zijn huisdier optimaal wil beschermen. Dus waarom wacht je nog? Bestel vandaag nog je eigen GPS-tracker!

5. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond.

5/5

Deze kleine GPS tracker is ideaal voor het traceren van je auto, scooter, motor, boot of kind. De tracker heeft een klein en draagbaar ontwerp, waardoor hij gemakkelijk aan de auto, scooter, motor of boot kan worden bevestigd. Met de tracker kun je je auto of je kinderen overal traceren, zodat je altijd weet waar ze zijn. Deze GPS tracker is ook ideaal voor het traceren van katten en honden. Het heeft een geavanceerde locatietechnologie, waardoor je de locatie van je huisdieren kunt traceren via je telefoon of tablet. Het heeft ook een akoestisch alarm zodat je kunt zien waar je huisdier heen gaat. Daarnaast kan de tracker ook gebruikt worden om te zien waar je boot naartoe gaat. Je krijgt real-time locatiegegevens, waardoor je kunt zien waar je boot op elk moment is.

Dit was onze top 1-5 van de beste gps trackers kat. Meerdere gps trackers kat vergelijken? Scroll verder om de top 6-10 gps trackers kat te zien. Dit zijn stuk voor stuk ook hele goede gps trackers kat. Een van de gps trackers kat kopen? Klik op de gele button onder een van de gps trackers kat die jij wilt. Zo ga je naar de externe webshop om het voor de juiste prijs aan te schaffen.

6. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart Met Beltegoed GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS.

5/5

Deze GPS tracker is multifunctioneel en wordt geleverd met een gratis simkaart met beltegoed. Je kunt de tracker ook aanpassen aan je eigen behoeften. Zo kun je berichten versturen naar de tracker en deze worden binnen enkele seconden op je telefoon geleverd. Afhankelijk van de sterkte van het signaal wordt de locatie binnen enkele minuten bijgewerkt. Ook kun je een noodgebied instellen en zodra de persoon of het dier de grens overschrijdt, word je meteen geïnformeerd. Daarnaast biedt de GPS Tracker een lange stand-by tijd en een hoge stroomefficiëntie. Het heeft ook een waterdicht design, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je het in de regen of in andere extreme omstandigheden gebruikt. Bovendien is de tracker gemakkelijk te installeren en te gebruiken met een gratis app voor bijna elke mobiele telefoon. Kortom, een ideale oplossing om je te beschermen en je kind, huisdier of familielid op leeftijd te volgen.

7. Bluetooth tracker 1 + 1 Gratis GPS bluetooth tracker IPX4 Waterdicht incl. batterijen en smartphone app GPS Tracker.

5/5

De Bluetooth Tracker 1 + 1 Gratis GPS Bluetooth Tracker IPX4 Waterdicht is de oplossing voor al jouw verloren spullen. Deze bluetooth tracker biedt een handige manier om jouw waardevolle spullen op te sporen, waar ook ter wereld. Het is voorzien van een IPX4 waterdicht ontwerp, waardoor het waterbestendig is. Daarnaast is de GPS Bluetooth Tracker voorzien van batterijen en een smartphone app, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt terugvinden. De Bluetooth Tracker biedt je een eenvoudig te bedienen, draagbare oplossing om je spullen te vinden. Het is voorzien van een verbeterde Bluetooth-technologie die gebruikmaakt van een geavanceerde GPS-tracker, waarmee je snel en gemakkelijk je spullen kunt terugvinden. De tracker kan ook worden gebruikt om je spullen te bewaken en je waardevolle bezittingen te beveiligen. Daarnaast heeft de Bluetooth Tracker ook een lange levensduur, waardoor je langer kunt genieten van je tracker.

8. Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind Hond Kat Baggage Auto Zonder Abonnement Gratis Houder.

5/5

De Sinotrack Mini GPS Tracker is een klein en draagbaar apparaat waarmee je je dierbaren of bezittingen gemakkelijk kunt volgen. Het apparaat is slechts 2,7 cm lang en kan overal worden mee genomen. Het heeft een real-time tracking functie, waarmee je op elk moment kunt zien waar je dierbare of bezittingen zich bevinden. Je kunt ook meldingen instellen zodat je een bericht krijgt als de persoon of het voorwerp buiten het gebied gaat waar je hem hebt ingesteld. De Sinotrack Mini GPS Tracker is ook uitgerust met een geavanceerde batterij, die meer dan twee maanden meegaat zonder opladen. De apparaat is ook waterdicht, waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen, zoals in het bos of de zee. Ook krijg je een gratis houder meegeleverd, zodat je de tracker aan je kind of huisdier kunt bevestigen. Met deze tracker heb je altijd de controle over je dierbare of bezittingen.

9. Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker- Waterdicht - Kleine honden GPS tracker Gratis APP GPS Hond Kat.

5/5

Met de Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker kun je geen moment meer van je huisdier missen. Deze kleine, waterdichte tracker is ideaal voor kleine honden en katten. De tracker is gemakkelijk te gebruiken, het enige wat je hoeft te doen is de gratis app te downloaden en de kleine tracker te bevestigen aan de halsband van het dier. Je krijgt direct een melding wanneer je huisdier de comfortzone verlaat en je krijgt informatie over de locatie, de gezondheid en andere acties waar je huisdier aan deelneemt. De GPS tracker is ontworpen met geavanceerde technologie die stroomverbruik beperkt, wat betekent dat het langer meegaat. Bovendien heeft de tracker een lange afstand van tot wel 3km, zodat je een breed gebied kunt scannen. De tracker is ook geoptimaliseerd om langere afstanden te overbruggen zonder signaalverlies. Om je huisdier te beschermen is de gps tracker voorzien van een anti-verlies-alarm. Bovendien is er ook een geofencingsfunctie waardoor je een virtuele afrastering kunt maken om je huisdier binnen een bepaalde zone te houden.

10. Save IT Bluetooth GPS Tracker Hond Kat Huisdier - Geschikt voor: ''zoek mijn app'' IOS AirTag.

5/5

Productomschrijving Met de SAVE IT Bluetooth GPS Tracker kun je altijd zien waar je hond, kat of ander huisdier zich bevindt. De tracker is klein en licht, waardoor deze geschikt is voor elk dier. De app die erbij hoort is gratis te downloaden en je hebt geen simkaart of abonnement nodig. Je kunt altijd zien waar je huisdier zich bevindt, waar ter wereld ook. Bovendien is de Save IT tracker compatibel met de ‘zoek mijn app’ van IOS AirTag. Daarmee kun je op een eenvoudige manier de locatie van je huisdier bepalen, zonder dat je daarvoor de app hoeft te openen. Je krijgt een melding als je huisdier buiten een bepaalde zone komt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je huisdier in de buurt is. Met deze tracker kun je jouw huisdier altijd in de gaten houden.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de gps tracker kat review

Uit onze review is naar voren gekomen dat Weenect CATS² GPS Tracker voor katten. het beste is. Vergelijk zelf de top 10 met elkaar om er achter te komen welke gps tracker kat bij jou past.

Bij elk product uit onze top 10 kun je op de button “Bekijk de prijs bij Bol.com” klikken om naar onze partnerwebsite te worden doorgestuurd. Hier kun je het product kopen.

We vergelijken alle gps trackers kat op meerdere factoren. We kijken onder andere naar prijs en kwaliteit van de verschillende gps trackers kat. Vergelijk onze top 10 zelf ook om een persoonlijke keuze te maken.

We hebben zelf geen invloed op de levertijd van een gps tracker kat. Onze partnerwebsites verkopen de producten en zij verzorgen de levering van gps trackers kat.

Over de auteur

Bente Groen

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Met mijn top 10 lijstjes heb ik het beste met jouw dier voor. Als dierenvriend hoop ik er zo aan bij te dragen dat elk huisdier de juiste producten krijgt voor een goed leven. Daarom vergelijk ik producten voor dieren en zorg ik dat jij de beste keuze maakt. Veel plezier met jouw aankoop!

Laatste woorden over de top 10 gps trackers kat

Het is duidelijk dat de GPS Tracker Kat een uiterst nuttig en praktisch stukje technologie is. Als je een kat hebt, dan is het een absolute must-have en de voordelen zijn duidelijk. Deze top 10 producten zullen je helpen de juiste keuze te maken. Het verschilt van product tot product wat voor jou de beste optie is. Denk aan de nodige specificaties, waaronder het bereik, de batterijduur en de compatibiliteit met jouw toestel en het is belangrijk om de reviews door te nemen van andere gebruikers. Zo kan je ervoor zorgen dat je de beste GPS Tracker kat kiest die bij jou past. Als je de juiste keuze maakt, dan kan je gerust zijn dat jouw kat altijd binnen jouw bereik is. Zo kan je er zeker van zijn dat jij, en iedereen die je kat liefheeft, op de hoogte is van zijn avonturen. Met een GPS Tracker Kat kunnen kattenliefhebbers genieten van de avonturen van hun kat, terwijl ze tevens ook de rust hebben dat hun kat veilig is. Een goede keuze is dus belangrijk om die rust te hebben.

Bedankt voor het lezen van de top 10 gps trackers kat. Met onze top 10 gps trackers kat hopen we je te hebben geholpen een keuze te maken. Je kunt uiteraard ook zelf je eigen onderzoek doen, maar voor veel mensen kost dat veel tijd. Vooral als je daarnaast een drukke baan of gezin hebt. Daarom hebben wij deze zorg voor je weggenomen. De keuze aan jou gaat nu nog slechts tussen 10. Elke keuze is persoonlijk en soms zijn de goedkoopste gps trackers kat niet de beste. Door ons top 10 lijstje te bekijken kan je kiezen uit alleen maar goede gps trackers kat. Beslis verstandig voor je huisdier en vergelijk zelf ook de verschillende gps trackers kat met elkaar, zodat jij de beste keuze maakt. Het gaat hier ten slotte om je huisdier en het beestje verdiend altijd alleen maar het beste! 

Vergelijk de beste gps trackers kat hier: keuzetips voor het kopen van een goede gps tracker kat

We hopen je te hebben geholpen met onze top 10 gps trackers kat. Mocht je nog twijfelen, vergelijk alle gps trackers kat zelf nog een keer met elkaar. Je kunt hierbij letten op de prijs en de kwaliteit van een gps tracker kat. Elke gps tracker kat is voorzien van handige informatie die jou helpen met het maken van de juiste keuze.

Disclaimer: de resultaten van de top 10 zijn tot stand gekomen door het vele vergelijken van gps trackers kat. Bij elk product geven we je een optie tot koop op een van onze partner websites. We zijn zelf niet aansprakelijk voor de levering van een gps tracker kat.

Gepubliceerd op: 28 dec. 2022