1. Honden
  2. gps tracker hond

Beste gps trackers hond 2024 [Review]

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Weet jij soms ook niet goed een keuze te maken voor een gps tracker hond voor jouw huisdier? Veel baasjes zitten met hetzelfde probleem. Er zijn immers zo veel producten voor huisdieren! Om de keuze makkelijker te maken, hebben wij onderzocht wat de beste 10 gps trackers hond zijn. Bekijk hieronder de beste gps trackers hond van 2024. We hebben een top 10 gps trackers hond voor je gemaakt. De top 10 is gebaseerd op reviews van onze experts.

Top 10 best geteste gps trackers hond

De beste prijs, de beste kwaliteit, de hoogste score. Kortom: Wat is de beste gps tracker hond? Zolang jij blij bent met jouw gekozen gps tracker hond is het goed! Onze top 10 kun je daar hopelijk bij helpen! Scroll naar onder om de top 1-10 die als beste uit onze gps trackers hond test gekomen zijn te bekijken en druk op de gele knop als je een favoriete gps tracker hond hebt uitgekozen.

1. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden. | gps tracker hond beste getest

5/5

Met de Weenect GPS Tracker voor Honden kunt u uw hond overal en altijd volgen. Met de bijgeleverde SIM-kaart en de gratis app kunt u uw hond in realtime volgen op iedere afstand. U ontvangt een signaal als uw hond een vooraf gedefineerd gebied binnenkomt of verlaat. U kunt de locatie van uw hond in realtime zien en zelfs een waarschuwingssignaal krijgen als de batterij bijna leeg is, op 30% en 15%. De Weenect GPS Tracker voor Honden is makkelijk in gebruik. Er is geen installatie vereist, registreer uzelf gewoon op de Weenect website, zet het apparaat aan en de tracker is klaar om te gebruiken. Bovendien wordt er een siliconen hoesje meegeleverd waarmee u de tracker aan de band van uw hond kunt bevestigen. Zo heeft u altijd de zekerheid dat u uw hond nooit meer kwijt raakt.

5/5

Tractive is de perfecte manier om uw trouwe viervoeter te beschermen. Deze GPS-hondentracker is een kleine, lichtgewicht, waterdichte tracker en past op bijna elke halsband. U kunt de locatie van uw hond in realtime volgen op uw smartphone of tablet, zien waar uw hond is geweest en de activiteiten van uw hond bekijken. De Tractive GPS Dog 4 biedt een betrouwbare oplossing voor het volgen van uw hond, waar u ook bent. Het apparaat heeft een batterij met een lange levensduur en gebruikt mobiele netwerken om de locatie van uw hond te volgen. U kunt rekenen op een betrouwbare verbinding met maximale dekking. De tracker heeft een ingebouwde bewegingssensor die activiteitenregistratie mogelijk maakt. U kunt de activiteiten van uw hond volgen, zoals het aantal stappen, de snelheid en het aantal kilometers dat uw hond aflegt. De Tractive GPS Dog 4 is een betrouwbare, flexibele en eenvoudig te gebruiken tracker. U kunt deze koppelen aan uw mobiele apparaat via bluetooth of een wifi-verbinding. Met de gratis Tractive GPS-app kunt u de locatie van uw hond in realtime volgen, waar u ook bent. U kunt ook een virtueel hek instellen om uw hond te beschermen. Als uw hond buiten het hek komt, wordt u op de hoogte gebracht met een melding. Kortom, een betrouwbare oplossing om de activiteiten van uw hond te volgen en de locatie van uw hond te bewaken. Tractive GPS DOG 4 is een betrouwbare GPS-h.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw.

5/5

De Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor, in donkerblauw, is de perfecte oplossing om te weten waar je hond is. Het slanke en robuuste design past op de meeste halsbanden en tuigjes. Met de gratis Tractive GPS-app kun je precies zien waar je hond heen gaat, hoe actief hij of zij is en waar hij of zij is geweest. Je ontvangt ook een waarschuwing wanneer je hond de veiligheidszone verlaat. Met de Tractive GPS-app kun je de meest up-to-date informatie over je hond krijgen, zoals de afstand die hij of zij heeft afgelegd, hoe snel hij of zij heeft gelopen of hoeveel calorieën hij of zij heeft verbrand. Daarnaast kun je ook de meest recente locatie van je hond zien, waarmee je zijn of haar meest recente avonturen kunt volgen. Met de meegeleverde wandlader kun je de tracker in slechts twee uur opladen.

4. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht.

5/5

Nuvance biedt een GPS-tracker aan die speciaal ontworpen is voor honden en katten. Onze trackers zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie en zijn klein en krachtig. Met deze tracker kun je altijd zien waar jouw huisdier naartoe gaat. Bovendien is de tracker discreet verwerkt in de halsband, zodat je huisdier er geen last van heeft. Bovendien is de Nuvance GPS tracker IP67 waterdicht. Dat betekent dat je huisdier deze tracker zelfs kan dragen tijdens het spelen in het park of in de tuin. Ook is de GPS tracker voorzien van een SOS-functie voor noodgevallen. Hiermee kun je je huisdier altijd in de gaten houden en een signaal geven als je huisdier verdwaald is. Zo kan je jouw viervoeter altijd beschermen en geven wat hij verdient.

5. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond Nederlandse handleiding.

5/5

Met deze Mini-GPS-tracker kunt u gemakkelijk uw voertuig, kind of dier traceren. Deze krachtige GPS-tracker heeft een lange levensduur van meer dan twee jaar. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen temperaturen van -30 ° C tot + 70 ° C. Deze Mini-GPS-tracker heeft een aantal krachtige functies. Een daarvan is de locatie-volgtool, waarmee u de locatie van uw voertuig of kind kunt volgen. Daarnaast heeft het een bewegingsdetectie-functie, waarmee u kunt zien of de tracker beweegt of niet. U kunt ook de gegevens die door de tracker worden verzameld bekijken, inclusief de bijbehorende locatie-informatie. Deze Mini-GPS-tracker heeft ook een alarmfunctie. Dit alarm wordt geactiveerd wanneer het voertuig, kind of dier beweegt naar een plaats buiten het bepaalde gebied. U kunt ook een geofence instellen, waarmee u kunt zien wanneer de tracker deze gebieden verlaat. Deze tracker heeft ook een Nederlandse handleiding, waarmee u gemakkelijk de functies kunt gebruiken. Met deze tracker kunt u met een gerust hart uw voertuig, kind of dier traceren. U kunt er zeker van zijn dat u meer controle heeft over de locaties van uw waardevolle bezittingen.

Dit was onze top 1-5 van de beste gps trackers hond. Meerdere gps trackers hond vergelijken? Scroll verder om de top 6-10 gps trackers hond te zien. Dit zijn stuk voor stuk ook hele goede gps trackers hond. Een van de gps trackers hond kopen? Klik op de gele button onder een van de gps trackers hond die jij wilt. Zo ga je naar de externe webshop om het voor de juiste prijs aan te schaffen.

6. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart Met Beltegoed GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS.

5/5

Deze krachtige en betrouwbare GPS/GPRS tracker is uitermate geschikt om te gebruiken voor al uw lokalisatie doeleinden. Of u nu een kat, hond of kind wilt volgen, deze tracker is hier uitermate geschikt voor. Deze tracker heeft een gratis simkaart met beltegoed met een lange stand-by tijd. Het apparaat is ook functioneel als beveiliging tegen diefstal van bijvoorbeeld je auto. Deze GPS/GPRS tracker is voorzien van de nieuwste technologie en heeft een eenvoudig design waardoor het makkelijk te bedienen is. Het is mogelijk om de tracker te activeren of te deactiveren en je kunt de locatie van het apparaat in real-time volgen via de gratis app. Deze app is geschikt voor zowel iOS als Android. Met deze GPS/GPRS tracker ben je verzekerd van een sterk product met een lange stand-by tijd.

7. Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind Hond Kat Baggage Auto Zonder Abonnement Gratis Houder.

5/5

De Sinotrack Mini GPS Tracker is een eenvoudig te gebruiken en kosteneffectief systeem dat je helpt om je waardevolle bezittingen te beschermen. Een intuïtieve app laat je toe om een real-time locatie te bekijken en een verliesgeschiedenis op te slaan. Bovendien heeft het systeem een geofence functie waarmee je een virtuele grens kunt instellen, die je waarschuwt als je bezittingen deze grens overschrijden. De Sinotrack Mini GPS Tracker is klein en licht van gewicht, dus je kan het gemakkelijk aan je bagage, kinderen, huisdieren en senioren bevestigen. Bovendien heeft het geen abonnement nodig, dus je hoeft geen maandelijkse kosten te betalen. Er wordt ook een gratis houder meegeleverd. Met deze houder kun je de tracker gemakkelijk aan je bagage of auto bevestigen. Dit systeem biedt u een veiliger leven, dus waarom zou je het niet gebruiken? Investeer in de Sinotrack Mini GPS Tracker voor een geruststellend gevoel en een betere beveiliging voor je waardevolle bezittingen.

8. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker.

5/5

De KeyFinder is voorzien van de meest geavanceerde technologie, namelijk Bluetooth 4.0. Met deze technologie is het mogelijk de locatie van de sleutel of hond live te volgen. De keyfinder heeft een geavanceerd GPS-systeem en is daardoor in staat om de locatie accuraat te bepalen. Daarnaast heeft de tracker een lange batterijduur, waardoor u er langer van kunt genieten. Om de KeyFinder te koppelen aan de app, hoeft u alleen maar de app te downloaden en de bluetooth te activeren. Met de app kunt u ook meerdere keyfinders koppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere sleutels of honden tegelijk volgen. De keyfinder is ook voorzien van een lichtgevende LED-verlichting, waardoor deze ook 's nachts eenvoudig te vinden is. Met de KeyFinder hoeft u nooit meer bang te zijn dat uw sleutel of huisdier zoekraakt!

9. Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker.

5/5

Met de Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht, kun je alle avonturen van je kleine vriend volgen op je smartphone. Deze GPS tracker is speciaal ontwikkeld voor kleine honden. Het is een heel klein en licht apparaatje (4 cm, 21 gram) en daardoor heel makkelijk te gebruiken. Je kunt de locatie van je hond inzien en terugkijken wat hij gedaan heeft. Je kunt ook zones instellen en een bericht ontvangen wanneer je hond daar binnen of buiten komt. Met de activity tracker kun je precies zien hoe actief je hond is. Meer dan 35.000 gebruikers hebben de GPS tracker al geprobeerd en zijn er tevreden over. Een andere handige functie is dat deze tracker waterdicht is. Dus geen gedoe meer als je hond in de regen loopt of een bad neemt. Probeer deze honden GPS Tracker van Spotter® en ontdek zelf de vele mogelijkheden!

10. Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker- Waterdicht - Kleine honden GPS tracker Gratis APP GPS Hond Kat.

5/5

De Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker is een uitkomst voor baasjes die willen weten waar hun huisdier is. Deze tracker is waterdicht en geschikt voor kleine honden en katten. Deze tracker geeft je de mogelijkheid om via de app op je smartphone de locatie van je huisdier te volgen. Je kunt ook een veiligheidszone instellen en zo direct een melding krijgen als je huisdier deze zone verlaat. Als je de Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker aanschaft, krijg je ook een gratis app. Met deze app kun je de locatie van je huisdier in real-time volgen. Je krijgt ook een historische route op een kaart. Deze kaart toont jou waar je huisdier is geweest. Daarnaast kun je ook meldingen instellen, bijvoorbeeld als je huisdier de veiligheidszone verlaat of als het actief is. Kortom, de Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker maakt het mogelijk om je huisdier altijd bij je te hebben. Met de Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker kun je altijd zien waar je huisdier is. Deze tracker is waterdicht en geschikt voor kleine honden en katten. Je kunt de locatie van je huisdier in real-time volgen via de gratis app. Ook kun je een veiligheidszone instellen en direct een melding krijgen als je huisdier deze zone verlaat. Je krijgt ook een historische route op een kaart om te zien waar je huisdier is geweest. Kortom, de Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker is een uitkomst voor baasj.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de gps tracker hond review

Uit onze review is naar voren gekomen dat Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden. het beste is. Vergelijk zelf de top 10 met elkaar om er achter te komen welke gps tracker hond bij jou past.

Bij elk product uit onze top 10 kun je op de button “Bekijk de prijs bij Bol.com” klikken om naar onze partnerwebsite te worden doorgestuurd. Hier kun je het product kopen.

We vergelijken alle gps trackers hond op meerdere factoren. We kijken onder andere naar prijs en kwaliteit van de verschillende gps trackers hond. Vergelijk onze top 10 zelf ook om een persoonlijke keuze te maken.

We hebben zelf geen invloed op de levertijd van een gps tracker hond. Onze partnerwebsites verkopen de producten en zij verzorgen de levering van gps trackers hond.

Over de auteur

Bente Groen

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Met mijn top 10 lijstjes heb ik het beste met jouw dier voor. Als dierenvriend hoop ik er zo aan bij te dragen dat elk huisdier de juiste producten krijgt voor een goed leven. Daarom vergelijk ik producten voor dieren en zorg ik dat jij de beste keuze maakt. Veel plezier met jouw aankoop!

Laatste woorden over de top 10 gps trackers hond

Hoewel er een groot aantal GPS trackers voor honden op de markt is, hebben onze top 10-producten allemaal hun eigen kwaliteiten en functies. Of je nu een goedkopere optie nodig hebt of een tracker die alle mogelijke mogelijkheden biedt, we hopen dat je bent geslaagd in het vinden van een geschikte GPS-tracker voor je hond. Zoals je hebt gelezen, zijn alle producten van hoge kwaliteit en ontworpen om zowel uw hond als uw portemonnee tevreden te stellen. Vergeet niet dat het kiezen van een geschikte GPS-tracker voor je hond een persoonlijke keuze is, maar degenen die hier worden genoemd, zullen je zeker op je reis helpen. Neem de tijd om de optie te kiezen die het beste bij je past, want het gaat uiteindelijk om het vinden van een bevredigende oplossing voor jou en je hond. Het is misschien een lastige keuze, maar het is in ieder geval een die waarde toevoegt aan je huisdier. Onze top 10-producten kunnen je helpen je hond te verzekeren van de beste afstandsbediening, dus laat je niet beperken door de prestaties bij één keer kijken. Geniet van je zoektocht naar de perfecte GPS tracker voor honden!

Bedankt voor het lezen van de top 10 gps trackers hond. Met onze top 10 gps trackers hond hopen we je te hebben geholpen een keuze te maken. Je kunt uiteraard ook zelf je eigen onderzoek doen, maar voor veel mensen kost dat veel tijd. Vooral als je daarnaast een drukke baan of gezin hebt. Daarom hebben wij deze zorg voor je weggenomen. De keuze aan jou gaat nu nog slechts tussen 10. Elke keuze is persoonlijk en soms zijn de goedkoopste gps trackers hond niet de beste. Door ons top 10 lijstje te bekijken kan je kiezen uit alleen maar goede gps trackers hond. Beslis verstandig voor je huisdier en vergelijk zelf ook de verschillende gps trackers hond met elkaar, zodat jij de beste keuze maakt. Het gaat hier ten slotte om je huisdier en het beestje verdiend altijd alleen maar het beste! 

Vergelijk de beste gps trackers hond hier: keuzetips voor het kopen van een goede gps tracker hond

We hopen je te hebben geholpen met onze top 10 gps trackers hond. Mocht je nog twijfelen, vergelijk alle gps trackers hond zelf nog een keer met elkaar. Je kunt hierbij letten op de prijs en de kwaliteit van een gps tracker hond. Elke gps tracker hond is voorzien van handige informatie die jou helpen met het maken van de juiste keuze.

Disclaimer: de resultaten van de top 10 zijn tot stand gekomen door het vele vergelijken van gps trackers hond. Bij elk product geven we je een optie tot koop op een van onze partner websites. We zijn zelf niet aansprakelijk voor de levering van een gps tracker hond.

Gepubliceerd op: 28 dec. 2022